Kreativní snídaně vol. 11

Home » BLOG » Kreativní snídaně vol. 11
Už po jedenácté jsme se utrhli ze řetězu stereotypních rán a zakusili společně chuť kreativní snídaně.

Heslu „jsem klasik, hlavně po ránu“ navzdory. Protože ranní startovní nápoj (jinak též káva) je nedílnou součástí našeho společenského tmelení, sešli jsme se pro tentokrát v kavárně malého divadla F. X. Šaldy u nás v Libercity.

O Jabloneckém festivalu „Pod hrází“ a o focení všemožnými stroji, nevyjímaje (a zároveň hlavně) iPhony, nám řekl své dramaturg tohoto festivalu a zakladatel iphonephoto.cz v jedné osobě Tomáš Tesař. Po nich předstoupila trojice mladých kreativních tvůrců a herců ve složení Eliška Hamplová, Tomáš Dianiška a Kuba Albrecht, kteří zpunktovali Festival současného divadla nazvaný „WTF?!“. Poslední se dostal ke slovu Dan Morávek, vzal svůj Shotgun a všechny nás pokropil. Teda vlastně, popovídal nám o tom, jak pořádá festival elektronické muziky, který nese název právě „Shotgun“.
 
V doslova elektrizující náladě jsme rokovali a debatovali nad (rozlitým mlíkem a) právě prezentovanými tématy, mezitím jsme se blahodárně pohostili a stihli navázat i některá nová přátelství. A s touto téměř poetickou tečkou jsme se rozloučili jak tehdy 17.2, tak se s ní rozloučíme i dnes.
Bylo to jak jinak než bezvadné a my už se těšíme na jubilejně tuctové (12.) pokračování!