O co jde při Kreativních snídaních?

Home » BLOG » O co jde při Kreativních snídaních?

Jak už možná víte, před nějakým časem jsme se vrhli do projektu kreativních snídaní. Možná ale nevíte, že nejde tak úplně o to, že se dá chleba namazat i kreditkou a že ani neřešíme, jestli si někdo pod tavený sýr dává máslo a jestli maže zprava doleva, nebo naopak.

V kreativních snídaních nám jde o něco ale úplně jiného. Je to vlastně taková protipožární prevence. Předchází totiž syndromu vyhoření. A tomu zase předchází přešlapávání na místě, když už člověk neví, jak dál. A proč neví, jak dál? No protože zabředl do stereotypu!

A co je horší, než zabřednout do stereotypu? No možná zabřednout do bažiny, tekutých písků nebo do místnosti plné hadů a pavouků. Ale nejsme tu, abychom vypisovali, co je ještě horší než to, co je už samo o sobě dost špatný. Jsme tu, abychom Vám řekni něco o našich kreativních snídaních.

Sice tedy neřešíme, jak si co kdo namaže, ale pořád je to snídaně, takže nebojte, velký výběr snídaňových pochutin bude, hlad nebude! Krom toho, že zaplníte své po ránu trpící žaludky, se ovšem také něco zajímavého dozvíte, to abychom dostáli slovu kreativní…

A proto jsou spolu s jídlem tou nejdůležitější ingrediencí naši hosté. Zveme hosty nevšední, zajímavé, kreativní, vtipné a komunikativní. Ti si pro Vás připraví krátkou prezentaci plnou zajímavých nápadů a hodnotných informací, na níž může v příjemné atmosféře navázat konstruktivní debata. A koho že to zveme, kdo Vás obohatí dosud netušenými novinkami? Co třeba nožíř? Ne, není to puchýř na noze, ale odborník přes nože. Dále tu jsou architekti, bloggeři, fotografové, grafici, marketéři, organizátoři, street artisté, studenti a třeba přijde i nějaký sporťák.

Pokud nepatříte mezi ranní ptáčata, nemusíte se bát, naše kreativní snídaně začínají „až“ v 8 hodin a připravena je i záchrana v podobě několika hektolitrů kafe. Pokud i Vy chcete přerušit zajetý stereotyp, dozvědět se něco zajímavého, navázat nové vztahy, nasnídat se trochu jinak a udělat si několik zásadních a nesmazatelných selfíček, s námi máte jedinečnou možnost. J