creative trip advisor - volume II

Home » BLOG » creative trip advisor - volume II

It might occure that we as artists look during summer only for culture program but not all is as it seems. Šárka went to clear her head to European „California“, exactly to city in the South-West coast of France called Seignosse. Surfers from all Europe meet here as this is probably the best and closest option where you can surf in Europe. Surfing is not just a sport its more of a life style that reflects to daily life over there and once you get into it you do not know how to come back. Surfing school learned Sarka the basic skills but to learn to surf she needs some more practise. In surrounding of Seignosse you can find many interesting places as Biarritz town. Skate lovers can find skate park in each city. Beautiful paths along the ocean attract not only bike riders and longboard riders. In nearby Hossegoru you can find a big number of stylish shops Full of surfing accesories. We can definitely recommend this destination for acitive holidays!

Tomáš P. has used his trip to NY and went to see Brooklyn´s shop Moder Anthology (modernanthology.cz) where you can buy products of Morihata that you can also Find on our related mawmag.cz.  If you have a chance to visit Brooklyn make sure you do not skip the visit and enjoy it´s inspiring atmosphere. 

 

Mohlo by se zdát, že jako umělci jezdíme na prázdniny jen za kulturou, ale zdání někdy klame. Šárka si vyrazila vyčistit hlavu do evropské „Kalifornie“, přesněji do městečka Seignosse na jihozápadě Francie, kde se setkávají surfoví nadšenci s celé Evropy, protože je to asi nejlepší a nebližší možnost, kde se tento sport může provozovat. Surfování ale není jenom sport, je to spíše životní styl, který se promíta v tamním běžném životě a jakmile do něj pronikete nemáte šanci se vrátit zpět. Surfová škola Šárku naučila zakladní techniku, ale aby se naučila surfingu, chce to ještě trochu tréningu. V okolí se také nachází spousta zajímavých míst jako je lázeňské městečko Biarritz, pro milovníky skateboardingu najdete v každém městečku skate park, krásné stezky vedoucí podél oceánu, jak pro cyklisty, tak longboardisty. V nedalekém Hossegoru zase najdete velké množstí stylových obchůdků plných surfového vybavení. Určitě jako aktivní dovolenou doporučujeme!

Tomáš P. se v rámci své cesty do New Yorku podíval do Brooklynského obchodu Modern Anthology (modernanthology.com), kde můžete koupit výrobky značky Morihata, stejně jako na našem spřízněném mawmag.cz. Až budete bloudit Brooklynem, určitě sem nezapomeňte zajít a vychutnat si inspirující atmosféru!